ápr
20

A jólét átka

| Szerző: Grand Plié | 6:48 pm

Vigyázat! Indokolatlan nyavalygás következik! Pfújjj! Előre szégyellem érte magam, de ez van.

Kiürítettem a lakásomat és hetek óta próbálok két komplett háztartást egy tető alá hozni. Milyen egyszerű is volt, amikor nem volt még szinte semmink és az exemmel egy üres lakást vettünk birtokba! A nagy kihívás most abban rejlik, hogy az én háztartásomat kell valahogyan úgy beintegrálnom a Kedvesemébe, hogy az övét nem bolygatom fel teljesen.Ugyanis már nem vagyunk huszonévesek, ragaszkodunk a szokásainkhoz, rigolyásak vagyunk, nehezebben alkalmazkodunk új helyzetekhez.

És akkor most hirtelen megduplázódott minden db száma: könyvek, tányérok, tésztaszűrők, törülközők, vázák, gyertyák, stb. A ruhákat ne is említsük, mert rosszul leszek! Bizony, ez a jólét átka. Örülnöm kellene, hogy milyen kényelemben élünk és nem nélkülözünk. Ugyanakkor a tárolóhely meg változatlan és nem bír befogadni ennyi holmit. Én meg már nem akarom többet kerülgetni a sok költözős dobozt. Nincs más választásom: szortírozni kell és meg kell válnom tárgyaktól.

De mit kezd az ember 12 db neszesszerrel??? Ebből 3-at én vettem, ennyit meg is tartok, a többi mind ajándék volt. És mi legyen a 4 db használt, de még használható, feleslegessé vált fürdőszoba szőnyeggel? Szerintetek ciki ilyeneket felajánlani pl. a Caritasnak, vagy más tárgyi adományokat gyűjtő szervezetnek? Sajnálnám kidobni, de nem is akarok senkit megbántani azzal, hogy a szükségtelen holmimat átpasszolom neki. Van valami tippetek?  

A bejegyzés trackback címe:

https://euroatlantikapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr335236559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása