feb
14

És ezt most szinte üvölteném!!!! Minden boldog bárnak nagyon örülök (de tényleg), de ma úgy keltem fel, hogy bassza meg, hogy nincs senkim akit átölelhenék amikor reggel átfordulok a másik oldalamra... (még szerencse, hogy van body pillow-m, legalább az illúzió meg volt).  És az, hogy V-nap van csak utána jutott eszembe! Ma a facebookra sem megyek rá, mert csöpög a piros szívektől. Viszont este elmegyek cserébe spinningelni - ami már most tudom, hogy kiábránditóan üres lesz, hisz mindenki a párjával vacsorázik. Ggggrrrrrrrr!!!!!

Jó, akkor most már (majdnem) jobb, ki kellett adnom valahol és ugye azért a kollégáknak csak nem kéne...

Én remélem, hogy a párban élő barátaim azért kicsit megünneplik ezt a napot, még akkor is ha giccses, meg amerikai, meg persze minden nap valentin nap.... Legalább értünk, akik nem tennék ha lenne kivel, de mivel nincs kivel ezért ma fúj fúj fúj minden... :) 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://euroatlantikapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr654104866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manka. 2012.02.17. 09:15:18

Kivéve, ha párban élő barátok közül valamelyik páros férfi tagja nem "hisz" a v-napban. (Mondta valaki, hogy ez egy vallás??) Mert akkor sajna nincsen ünnepi vacsora..:(

Grand Plié 2012.02.17. 12:38:48

Imádom a freudi elszólásaitokat!!! "Minden boldog bárnak nagyon örülök" - ezzel én is így vagyok :)))
Amúgy az egész bejegyzésed a szívemből szólt, abszolút szolidaritással osztozom veled, Mr Big fan.

Mellettem szerencsére észrevétlenül elhaladt ez a nap. De annyira, hogy aznap rendőrségen és bankban összesen kb. 12 helyen kellett dátummal aláírnom papírokat és még így sem esett le a tantusz.

Amúgy látom magamon a megkeseredett középkorú szingli nőszemély első aggasztó jeleit, elindultam a lejtőn. Úgyhogy ezúton felhatalmazok mindenkit, hogy alaposan teremtsen le, ha emiatt nem megfelelőn viselkedek! Köszönöm!

bogracs 2012.02.17. 14:08:20

És kivéve ha, bár elhatározod, hogy ma, ha törik, ha szakad, ő lesz az első, hisz ráadásul neki dupla ünnep, ugye, estére mégis annyira elfáradsz a folyamatos éjszakázástól és a gyerkőcök körüli teendőktől, hogy még a közös dévédézést sem tudod abszolválni (pedig lássuk be, azért ez már eleve egy nagyon lájtos program v-nap estére...). Mert ünneplés sajna akkor sincs, csak kanapén elalvás van. :((( (És kivéve, ha másnap megpróbálod "bepótolni", de akkor meg a legkisebb gondolja másképp és ünneplés akkor sincs, viszont alvás sincs. :))) Az persze hozzá tartozik, hogy "most már igazi család vagyunk" érzés viszont van és az azért sok mindenért kárpótol! (Remélem, nem csak engem.)

bogracs 2012.02.17. 14:10:15

@Grand Plié: "...első aggasztó jeleit..." Mint például? Csak hogy tudjuk, mire figyeljünk... :)))

Grand Plié 2012.02.18. 10:08:08

Pl. aggasztó jelek:
- Úgy érzem, gyakran vagyok zsémbes, kummogós, negatív, zsörtölődős, kötözködős - nem kellene mindig szóvá tennem, ha nem értek egyet valakivel.
- Napokig, hetekig már rá se nézek az online társkereső fiókomra
- Kajával kényeztetem magam, ami miatt aztán lelkiismeret furdalásom lesz

Főleg az elsőnél érzem a veszélyt, hogy megfeledkezem magamról! :)

S.Pötyi 2012.02.21. 09:24:58

Ha ez megnyugtat: mi soha nem ünnepeljük. És úgy tudom Babekék sem.

Mr Big fan 2012.02.21. 19:08:50

@Grand Plié: az első pontot ismerem, én ilyenkor Brooklynba szoktam kirándulni egyet, mindig jót tesz a friss levegő...

Amúgy meg jól ismerem az általános életérzést, de neked is elég hosszú a hajad, hogy kihúzd magad a szar hangulatból... Én a tegnapi randim után (aminek ha jól érzem nem lesz folytatása) vettem feel good guacamolet és olivabogyót és feltettem a netes oldalra magamról két képet 4 évvel ezelőttről... (úgy is mindenki hazudig legalább a koráról és a magasságáról)

Babek 2012.02.23. 11:51:28

Hát, ha ez vigasztaló, így utólag, mi sem ünnepeljük ezt a napot és mellettem is teljesen észrevétlenül ment el.. A zsémbes morgásról és a feel-good-kajáról meg annyit, hogy LÁNYOK JON A TAVASZ, TARTSATOK KI!!!!!
süti beállítások módosítása