jún
20

Feljegyzés

| Szerző: Babek | 12:52 am

Itt szeretném feljegyezni az utókor számára, hogy ma este Lila Lisa becsípett. Pontosítok: itt szeretném feljegyezni az utókor és a távollevők számára, hogy ma este Lila Lisa IS becsípett. S. Pötyi józan maradt és mindenkit hazafuvarozott. A többire meg nem emlékszem, de valami olyasmi, hogy a férifakat hagyni kell vadászni (mondjuk ezt tutit nem én képviseltem), meg a negyven százalékot húsz-húsz arányban kell megosztani, ha a nők természetes késztetésük alapján negyven, a férfiak meg húsz százalékban vigyáznának a gyerekre. Mert ez az esélyegyenlőség. És ezzel még Lila Lisa is egyet tudott érteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroatlantikapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr706387395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogracs 2014.06.25. 21:32:10

Hahahahaha! Ezek szerint türelmesen hallgattad (a laikus és kissé spicces locsogásunkat), de azért gyorsan törölted is az emlékezetedből. :DDD Megértem. :)
süti beállítások módosítása