már
14

új szerelem?

| Szerző: S.Pötyi | 8:31 pm

A hölggyel, akit masszírozok sokat szoktam masszázs közben beszélgetni. Mindig mondja, hogy ez rossz, az rossz, én meg hogy ez is jó, meg az is jó és hogy gondoljon vissza, hogy mikor volt boldog az életében. Mondja, hogy volt egy olasz pasija 19 évesen, akivel még 10 évig így-úgy tartották a kapcsolatot, de 30 éve nem hallott róla semmit. Mondom miért nem keresi meg a facebookon? Következő héten kérdezem, hogy na, megtalálta-e, mire mondta hogy nem. Eltelt egy hónap és véletlenül kibukott belőle, hogy ott ugyan nem találta meg, de egy olasz klinika honlapján igen (befutott orvosról van szó) és írt a klinikának és másnap írt neki vissza a pasi, hogy így meg úgy, és soha nem felejtette el, mindig minden kapcsolatában csak rá gondolt, bla bla. Külön él a feleségétől és nincs még unokája. Most meg már minden este jó éjszakát sms-t küldenek egymásnak és éjjel nappal forr az internet. Juhéééé!!!!!

A másik ember, akit masszírozok orbáncos (olyan, mintha fekélyes lenne a lába, de nem az) és évek óta soha nem múlik el neki. Már az első masszírozás után egy héttel amikor mentem begyógyult az összes sebe és sokkal kisebb volt a gyulladt terület. Juhééééé!!!!! Remélem meggyógyul gyorsan.

Családi helyzetjelentés: Babucinak már három szava van: apa, ham és kék.

A bejegyzés trackback címe:

https://euroatlantikapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr894317173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Big fan 2012.03.15. 23:41:18

Engem is megbuherálhatnál, lehet jót tenne :)

Amúgy pont a napokban gondoltam a szingli lakásod falára kiírt iránymutatásokra, pl. akkor egyél ha éhes vagy. Hatásosnak tűnő életmódváltásom során ha nem is ilyen tudatosan, de alkalmazom. :)

manka. 2012.03.20. 04:55:49

Mindig mondtam, hogy boszorkány vagy!!!!! (persze jó boszorkány:))))

Grand Plié 2012.03.20. 08:07:54

De jó, hogy van ilyen is!
süti beállítások módosítása