feb
5

Már megint főzök...

| Szerző: Babek | 11:44 pm

Az úgy volt, hogy Grand Pliével megnéztük a Julie és Juliát, ami meghozta a kedvem a francia konyhához. Szerencsére kedvenc szakácskönyvemben (az ő könyve: Chili és Vanilia*) van egy francia rész is, ami ma fellapoztam és rájöttem, hogy miért is tetszik: pont olyan ételeket főz, amiket én szeretnék. Csak hogy értsétek: nagyon szeretem a sóskát, de nem tudok túllépni az anyósom-féle-tejfölös-sóskamártás/főzelék kombináción. Erre az egyik recept: ricottás-sóskás quiche :-) A másik meg egy nyelvhal, amit pont múlt héten vettem a piacon, mert olyan guszta volt és most ott csücsül a mélyhűtőmben és arra vár, hogy leöntsem sok-sok barna vajjal, mert annál nincs is jobb...

Ha egy szakácskönyv ilyen hatással van rám, akkor elképzelni sem tudom, hogy mi lesz, ha meghozza a postás ezt... Grand Plié, remélem, vállalod a felelősséget és végigeszed, amit majd ebből főzünk!!!!

 

*szerintem egyébként a könyv jobb mint a blog, a receptek sokkal egyszerűbbek

A bejegyzés trackback címe:

https://euroatlantikapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr902641267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grand Plié 2011.02.06. 00:41:25

Nagyszerű, hogy megrendelted! Már tudom is, mit fogok benne először fellapozni.
És természetesen a legnagyobb örömmel vállalom a kóstoló szerepét! :)))

ally 2011.02.17. 17:59:29

Házhozszállítást vállalsz???? :-))
süti beállítások módosítása