feb
8

A nagykönyv szerint

| Szerző: Grand Plié | 8:08 am

Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert a várandósságom eddig úgy alakult, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva. Még kellemetlen mellékhatások el is kerültek,  amiért külön hálás vagyok a sorsnak/genetikának. Persze más kényelmetlenségeket én sem úszok meg, de megnyugtat a tudat, hogy ezzel mások is így vannak.

Aktuálisan megnőtt az étvágyam: folyamatosan tudnék nassolni! És lám, milyen vicces a tudattalan: mindenhol kaját látok! A "gyors szervíz" nekem mind gyrosos, a dm nekem újabban kefírt is kínál (kefe). De a csúcs tegnap a kávéautomata volt, mely örömömre a répatortát is kiírta a kínálatba. Sajnos csak a pohártartó volt :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://euroatlantikapcsolat.blog.hu/api/trackback/id/tr855068916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Big fan 2013.02.08. 21:30:46

Jaj de izgi :) Továbbra is csak így tovább. A hóesésben lehet megsütöm első répatortám. Küldök neked egy szelettel! :)

Babek 2013.02.11. 22:16:05

Répatorta a kávéautomatából!!! Ez zseniális!! Nagyot nevettem :-)

bogracs 2013.02.13. 15:51:25

Ezt annyira jó volt olvasni! :))) Örülök neked.
A félreolvasásoknak egyébként van pszichológiai magyarázata, de ahhoz, hogy a pohártartót répatortának olvasd, nagyon éhesnek kell lenni :))), úgyhogy ne fogd vissza magad! Hajrá raktározás! :)

Grand Plié 2013.02.13. 18:06:50

@bogracs: A pszichológiai magyarázat érdekel, majd kérlek, meséld el.
Ciki, nem ciki, a futószalag melletti kollégáim már megszokták, hogy valamit mindig rágcsálok. Ma délután erős voltam és egy kígyóuborkát nassoltam el. De a gyereket nem lehet átverni holmi zöldséggel: végül csak kikönyörögte a KitKat-et is!
süti beállítások módosítása